Maan viimeiset

09.02.2015 19:59

Nyt se tapahtuu, se mihin olemme valmistautuneet niin pitkään. Meidän tuntemamme maailman on tuhouduttava jotta uusi, parempi huominen voisi koittaa. Tätä hetkeä me olemme odottaneen jo kauan, samalla toivoen ettei se koskaan koittaisi. Tulevaisuus on meidän. Yksin…meidän.

 

Laboratorioissa kehitetty biologiseksi aseeksi tarkoitettu virus on päässyt karkuun ja aiheuttanut nopeasti etenevän maailmanlaajuisen epidemian. Alkujaan viruksen oli tarkoitus mädättää uhrinsa aivot, mutta jokin meni pieleen. Vaikka uhrien aivot tuhoutuivat, pieni osa tietoisuutta jäi elämään. Sairastuneet eivät ole aivan kuolleita mutta eivät missään nimessä eläviäkään. Niinpä niistä käytetään kuvaavasti nimeä zombit. Epidemia leviää valtavaa vauhtia ja ihmiskunnan taru näyttäisi olevan lopussa.

 

Pieni joukko valveutuneita kansalaisia on kuitenkin aavistellut tämän kaltaisen katastrofin olevan mahdollinen ja he ovat valmistaneet erään autiotalon itselleen turvapaikaksi. Nyt kun tilanne on päällä, he saapuvat yksitellen kolkuttamaan turvapaikkansa ovea.Nykyaikaan sijoittuva zombi-peli pelattiin Ahlaisten vanhalla Putajalla 8.2.2015. Pelaajamäärä oli huimat 18 henkeä, eli enemmän kuin koskaan ennen. Mukana pelissä oli tällä kertaa kolme uutta pelaajaa. Pelaajien lisäksi peliä oli toteuttamassa joukko vapaaehtoisia, joille olemme suuressa kiitollisuudenvelassa. Pelin lopputarina ilmestyy sivuille lähipäivinä ja kuvat sitten kun kamera alkaa taas toimia...